Καλάμι Shimano Vengeance DX TE Surf

Χρόνια τώρα η τηλεσκοπική σειρά καλαμιών Vengeance αποτελούσε μια εξαιρετική και συνάμα οικονομική λύση για τους λάτρης της τεχνικής Surfcasting.

Με το ανανεωμένο Vengeance DX TE Surf η Ιαπωνική εταιρεία Shimano,θέλησε να αλλάξει την σκέψη αυτή και να προσφέρει ένα νέο Vengeance με εξίσου χαμηλή τιμή αλλά υψηλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικά περιφερειακά.

Το ανανεωμένο Vengeance DX TE Surf είναι κατασκευασμένο από υψηλής πυκνότητας άνθρακα (Carbon XT40),προσφέροντας ακόμα καλύτερη δράση αλλά και νέο εντυπωσιακό φινίρισμα.

Το νέο Vengeance DX TE Surf επανασχεδιάστηκε για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ακαμψία αλλά και δύναμη, γεγονός που βελτίωσε την αντοχή και αύξησε τις βολές σε εκπληκτικά επίπεδα.

Το Blank του καλαμιού έγινε ακόμα πιο σκληρό,ενώ παράλληλα αυξήθηκε η ευαισθησία του, με αποτέλεσμα να προσφέρει μέγιστες επιδόσεις σε μάχες με μεγάλα θηράματα ενώ παράλληλα μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε ακόμα και τα πιο μικρά τσιμπήματα. 

Στα περιφερειακά η Shimano αναβάθμισε πλήρως του οδηγούς, με την εγγύηση που ακολουθεί το όνομα Seaguide,θέλησε να ανεβάσει το νέο Vengeance DX TE Surf,ένα επίπεδο παραπάνω και στον τομέα αυτό.

Οι οδηγοί Seaguide Double Leg αποτελούν διαθέτουν διπλή στήριξης και αποτελούν σημείο αναφοράς, τόσο για την πολύ καλή αντοχή τους στις φθορές, όσο και για τον άριστο σχεδιασμό τους που επιτρέπουν το νήμα αλλά και την πετονιά να περνάει αβίαστα από μέσα τους.

Η βάση του μηχανισμού Βελτιώθηκε με την Shimano DPS,κάτι που χαμήλωσε ακόμα περισσότερο το βάρος του καλαμιού και αύξησε τα όρια αντοχής.

Τέλος η εργονομική λαστιχένια λαβή (Handle Grip) που βρίσκεται στην βάση του καλαμιού κάθετε τέλεια στα χέρια σας,όσο τέλεια είναι και η τιμή του νέου Vengeance DX TE Surf.

Καλάμια
Casting Weight170 γρ
Βάρος καλαμιού518 γρ
Μήκος4,30 μ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Καλάμι Shimano Vengeance DX TE Surf

  • Κωδικός Προϊόντος: 228000014
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 108,00€